Geografic Travel meniu

DESPRE NOI

Suntem o firmă, membră a Asociaţiei Române de Caravaning, specializată în proiectarea tehnică (arhitectura, rezistenţă, instalaţii) pentru structuri de primire turistică cu funcţiunea de cazare de tip CAMPING, cât şi pentru spaţiile special amenajate pentru rulote şi autorulote (parcări, parcuri, zone de self-service). ĂŽntocmim documentaţii tehnice pentru obţinerea avizelor de construire şi funcţionare şi pentru obţinerea Certificatului de Clasificare de la Ministerul Turismului. Oferim consultanţă de specialitate, instructaj şi management pentru campinguri.

Echipa noastră, formată din specialişti din domeniul construcţiilor, peisagisticii, geografiei şi turismului, având o bogată experienţă acumulată în decursul a peste 20 ani de activitate, vă va fi mereu alături cu sfaturi şi informaţii necesare, astfel încât visele dumneavoastră să devină realitate!

Ne propunem să dezvoltăm şi în Romania această ramură a turismului şi anume turismul de CAMPING, adresându-ne astfel clienţilor dornici de a construi campinguri şi unităţi de infrastrctură pentru rulote şi autorulote, în concordanţă cu standardele, normativele şi cerinţele actuale.

Vă aşteptăm cu drag!